Problem in requesting GAMS in CGEBox (using Windows command prompt)

questions about GAMS' tools
Post Reply
naynaynaynay
User
User
Posts: 1
Joined: 7 months ago

Problem in requesting GAMS in CGEBox (using Windows command prompt)

Post by naynaynaynay » 7 months ago

Hello,

I having trouble using CGEBox, when i try to compile using GAMS i have
this error message :
jcmeacomcoplpndb.png
When i copy the line that CGEBox made and launch it in Windows command
prompt, it works.
Here's the line : C:\GAMS\38\gams.exe
"C:\Users\XXX\Documents\CGEBox\cgebox-local\gams\loadGTAPData.gms"
--task="Load FLEXAGG data"
-workdir="C:\Users\XXX\Documents\CGEBox\cgebox-local\gams"
-curDir="C:\Users\XXX\Documents\CGEBox\cgebox-local\gams" -a=c
-errorLog=99
-ef="C:\Users\XXX\Documents\CGEBox\cgebox-local\expRefDir\Load FLEXAGG
data.exp" -rf="C:\Users\XXX\Documents\CGEBox\cgebox-local\expRefDir\Load
FLEXAGG data.ref" -lo=3 --scen=loadGtapData_inc --ggig=on

I can obtain the same error as CGEBox in the prompt by randomly adding a
" in the line.
I tried everything, does someone know where the probleme come from ?

Thank you !

User avatar
bussieck
Moderator
Moderator
Posts: 859
Joined: 6 years ago

Re: Problem in requesting GAMS in CGEBox (using Windows command prompt)

Post by bussieck » 7 months ago

As you say, this does not seem to be a GAMS problem but a CGEbox problem. If you don't get good answers here, I would try to contact Wolfgang (https://www.ilr.uni-bonn.de/em/staff/britz/britz_e.htm) directly.

-Michael

Post Reply